Nieuws

Veiling 6de tranche Defensiewoningen en inschrijfdata

Update 01/11/2019: Alle woningen zijn verkocht

 

In de maanden oktober/november 2019 zullen opnieuw Defensiewoningen geveild worden.  U kunt alle documenten downloaden op de website van Caribbean Houses.

Indien u wilt bieden op de veiling dan dient u zich voordat de veiling begint aan te melden en zich te laten screenen. Wij bieden hiervoor de mogelijkheid om bij ons langs te komen op kantoor voor de screening.

Voor de veiling van 1 november 2019 kunt u zich registreren vanaf:

Maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober tussen 08:00 en 12:00 uur en 14:00 en 17:00 uur

Vrijdag 1 november tussen 08:00 uur en 08:30 uur

 

Gelieve uw bankgarantie, hypotheektoezegging en/of andere zekerheden mee te nemen met een geldig identiteitsbewijs.

Indien u koopt namens een rechtspersoon, gelieve de statuten mee te nemen, alsmede het aandeelhoudersregister en een recente KvK (niet ouder dan 3 maanden).

 

Bieden op afstand
Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om op de veiling op Curaçao te bieden dan heeft u de mogelijkheid om iemand te machtigen, die namens u mag bieden. Die persoon geeft op de veiling aan dat hij/zij biedt voor een nader te noemen meester. De meester moet dan worden genoemd op de veiling. De persoon moet er voor zorgen dat hij/zij bij de registratie alle benodigde documenten en gegevens van de bieder overlegd heeft. Het is niet mogelijk om iemand van het notariskantoor te machtigen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Download de poster van de woningen hier in het Nederlands of Papiaments.

Download de flyer hier